Pazartesi, Temmuz 4


Hayatımız sürekli bu evde geçiyor. 

Ben dışarı çıkmak gezmek dolaşmak istiyorum. Hissedebiliyorum çok az kaldı özgürlüğüme.

Bu eve daha yeni geldim fakat sabırsızlanıyorum hemen büyüyüp keşfetmek istiyorum dünyayı. Evdeyken sıkılmıyorum ama sadece merak... her şeyi görmem öğrenmem gerekiyor.

Yalnız değilim en başta annem var sonra eve geldiğimde tanıştığım ablam.....

O kardar güzel ki benimle ilgilenmeyi seviyor bende onunla vakit geçirmeyi. Sadece onlar da değil odamda beni yalnız bırakmayan gece gündüz yanımdan ayrılmayan hatta benimle bütün gün oynayan beni güldüren iki kişi daha var.

İlk gördüğümde beni çok korkutmuşlardı ama zaman geçtikçe onlara o kadar alıştımki göremediğim zaman huzursuz ve mutsuz oluyorum. Bazen beni kızdırıp ağlatsalarda onları görmeden yaşam kaynağım da gidecekmiş gibi geliyor. Sanki onlar benimle beraber geldiler bu dünyaya onlarda benim gibi her şeyi yeni keşfediyorlar.

Beni yanlız bırakmayacaklarını hayatımın sonuna kadar benimle beraber olacaklarını, beni korumaları için çok büyük bir gücün gönderdiğini, son nefesime kadar yanımda olacaklarını, iyi veya kötü ne olursa olsun hepsini not edeceklerini, beni bütün kötülüklerden koruyacaklarını söylüyorlar.

Başıma ne kötülük gelebilir ki anlayamadım ama insanın yanında böyle güzel iki kişinin olması büyük bir şans.


Onları size tarif edemem tarifi yok. Sadece şu kadarını söyleyebilirim. Onlara sarıldığımda kendimi bulutların üstündeymiş gibi hissediyorum.

Kendinizi bir boşlukta hissedip aynı zamanda yumuşacık bir şeyin üzerende yatıyormuş gibi hissediyorsunuz.



Şimdi sıra sizde kapatın gözlerinizi ve düşünün...

Yukarıda çok yukarıda bir bulutun üstündesiniz yumuşacık sıcacık sanki sizi kocaman kolları ile sarmış bir tüy dokunuşuyla. Nefesinizin kesildigini aynı zamanda derin bir nefes aldığınızı o nefesin ciğerlerinizde gezerken ki halini ve o nefesi her çektiğinizde anlatılması tarifi mümkün olmayan çok büyük bir mutluluk hissettiğinizi...


Onlara dokunmak, sarılmak, yanınızda olduklarını bilmek ve en önemlisi onları görebilmek.


 İşte böyle bir şey....










2 yorum:

Sibelbek dedi ki...

Meleklerle irtibatımız hiç kesilmesin umarım ;)

nuriye dedi ki...

Çok güzel yazmışsın yine Esra'cım. Çoğu zaman varlığını unuttuğumuz Melek'lerimizi hatırlattığın için de ayrıca teşekkürler:)